15 jaar Tuinservice Richard Kleine

Tuinservice Richard Kleine , gespecialiseerd in de aanleg van tuinen en meer, is al 15 jaar een begrip in Hoogeveen en omstreken.
Dit vijftienjarig bestaan is bereikt, doordat Tuinservice Richard Kleine kwaliteit en maatwerk levert. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen, inclusief terrassen, vijvers en planten. Ook de aanleg van sproei-installaties, verlichting en zelfs overkappingen vallen hieronder.
Tuinservice Richard Kleine biedt u dus het complete pakket. Bij het ontwerp wordt samen met u gekeken naar de wensen, maar ook naar de mogelijkheden. Hierbij vloeit vakkundig advies samen met de fantasie van de klant, zodat er een wenselijk ontwerp tot stand komt, waarbij de voorziening er in ieder jaargetijde mooi uitziet. Als het ontwerp gerealiseerd kan worden, zal Tuinservice Richard Kleine dit zelfstandig uitvoeren, zodat het ontwerp zo nauwkeurig mogelijk nageleefd wordt. Er wordt bij de aanleg gewerkt met de beste materialen en gereedschappen. Ook voor het onderhoud van uw tuinen en voorzieningen kunt u terecht bij Tuinservice Richard Kleine, want de tuin waar u zo trots op bent, heeft wel de nodige aandacht nodig. Het bedrijf is van alle markten thuis en streeft op alle vlakken naar tevredenheid en veelzijdigheid.
Afspraken kunnen worden gemaakt middels onderhoudscontracten, volgens offerte of op uurbasis. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat u zonder rompslomp uw voorzieningen door Tuinservice Richard Kleine kunt laten verzorgen. Veel particulieren en bedrijven hebben reeds de diensten van het hoveniersbedrijf gebruikt. Dit blijkt uit de ruime, vaste klantenkring van tevreden klanten, waarbinnen klanten vallen die al vijftien jaar hun vertrouwen aan Tuinservice Richard Kleine schenken. Doordat er binnen het bedrijf één aanspreekpunt is, wordt verwarring in de kiem gesmoord en is er sprake van transparante communicatie, wat bijdraagt aan een soepele totstandkoming van afspraken.
Als u zelf geïnteresseerd bent in de aanleg van een tuin voor u persoonlijk of voor uw bedrijf of als u een vraag hebt, neem dan gerust contact op met Tuinservice Richard Kleine.
Web: www.richardkleine.nl
Mail: info@richardkleine.nl
Telefoon: 0528-352650 of 06-52041595

Tuinservice Richard Kleine