Bind nu de strijd aan met bedreigende Buxusziekte

Bind nu de strijd aan met bedreigende Buxusziekte

Warmte en water zijn de perfecte voedingsbodem voor schimmelziekten. Gezien het weer van de afgelopen tijd is het dan ook niet verwonderlijk dat de buxusziekte (Cylindrocladim buxicola) toeslaat. Op het moment is het een groot probleem in de Nederlandse tuinen.

Gelukkig staat u niet met lege handen. Wij attenderen u graag op het plantversterkend middel Cuargin.

U gebruikt Cuargin

•preventief

•als uw buxus aangetast is door de buxusziekte

Vindt u dit allemaal wat teveel gedoe, wij nemen u deze zorg uit handen. Via het contactformulier op onze website  WWW.RICHARDKLEINE.NL schakelt u ons in.

Versterking immuunsysteem

Cuargin stimuleert het eigen immuunsysteem van de plant.

•Deeltjes zilver en koper houden de buitenkant van de plant schoon.

•Van binnenuit wordt de productie van de eigen afweereiwitten in de plant op gang gebracht. Deze eiwitten helpen de plant om bacteriën, schimmels en virussen af te weren.

Natuurlijke grondstoffen

Cuargin is geproduceerd van natuurlijke grondstoffen. Het middel is geschikt voor verschillende soorten planten. Uiteraard uw buxus, maar ook uw fruitbomen, bessen, rozen, kruiden, coniferen, sierstruiken en vaste planten hebben baat bij Cuargin. Het middel is ongevaarlijk voor bijen en overige insecten.

Cuargin is effectief tegen ziekten als

•buxusziekte (Cylindrocladim buxicola)

•vruchtboomkanker

•allerlei andere ziekteverwekkers die bladvlekken of taksterfte veroorzaken

Bestel ook het plantversterkend middel Cuargin

Speciaal voor particulier gebruik hebben wij Cuargin in 1 liter verpakking in ons assortiment. Afhankelijk van de maat van de planten is deze hoeveelheid genoeg voor circa 300 m2. U bestelt dit plantversterkend middel voor € 37.50 inclusief BTW . U geeft uw bestelling eenvoudig door via het contactformulier.

Tuinservice Richard Kleine

Algemene voorwaarden Privacy statement